GUYON WATON - ORA MASALAH Guyon Waton GUYON WATON - ORA MASALAH - Guyon Waton | Musik Terbaik

GUYON WATON - ORA MASALAH - Guyon Waton

2,826,259
Lagu Pop Terbaru, Download lagu free GUYON WATON - ORA MASALAH tercepat - Download Musik , Mendengarkan musik mp3 terbaik di situs web LaguMp3Indonesia.Com, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu mp3 GUYON WATON - ORA MASALAH oleh penyanyi Guyon Waton yang terbaru - Musik Mp3 - di LaguMp3Indonesia.Com, lagu hot kualitas tinggi. Dengar dan download lagu-lagu terbaik. Download musik online kecepatan tinggi - LaguMp3Indonesia.Com, mendengarkan musik atau download musik gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: GUYON WATON - ORA MASALAH

Kowe Pernah Ono Ning Atiku
Janji Ora Bakal Ninggalke Aku
Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu
Ninggalke Loro Ning Jero Dodo
Ora Masalah

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris
Ra Bakal Aku Nangis
Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo
Anane Mung Nyereti
Isone Gawe Loro
Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur
Aku Tak Trimo Mundur
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris
Ra Bakal Aku Nangis
Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo
Anane Mung Nyereti
Isone Gawe Loro
Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur
Aku Tak Trimo Mundur
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Ayem
Urip Rasah Spaneng
Raono Kowe Aku Seneng

Ora Masalah, Sabarku Turah Turah
Ketimbang Gawe Atiku Bubrah

Ketimbang Gawe Uripku Susah
Lihat Lebih