Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] uda86 Download Mp3 Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] - uda86 | Musik Terbaru

Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] - uda86

250,578
Download Lagu India, Dengarkan dan download lagu mp3 Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] oleh penyanyi uda86 kualitas - Mp3 Terbaru - di sini, Dengarkan musik mp3 kualitas tinggi. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3Indonesia.Com. Download lagu gratis Mp3 tercepat -Download musik kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di LaguMp3Indonesia.Com, download lagu mp3 Indonesia. Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] pemain baru - Lagu Lagu - situs web LaguMp3Indonesia.Com, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita]

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo
Lihat Lebih