Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa Tabetta Zontariana Dengar lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa - Tabetta Zontariana | Lagu Online

Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa - Tabetta Zontariana

3,795,255
Mendengarkan musik Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa terbaru Indonesia - Musik Mp3 - di LaguMp3Indonesia.Com, Download lagu gratis ingin Anda beruntung, download lagu mp3 Indonesia. Download lagu baru kecepatan tinggi bebas - di sini, download musik untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di LaguMp3Indonesia.Com, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik mp3 Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa oleh penyanyi Tabetta Zontariana MP3 kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 Terbaru - di LaguMp3Indonesia.Com, Dengarkan musik mp3 sampai jumpa lagi. Download Lagu Dangdut Koplo

Lirik lagu: Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Sayang rungokno suarane atiku
Wis kebacut kedanan sliramu
Senajan akeh lanangan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan
Atine menungso ora biso dipeksakke
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagagke warisan wong tuamu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo
Lihat Lebih