Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 Jabrik Ymks Salatiga Lagu Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 - Jabrik Ymks Salatiga | Download Lagu

Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 - Jabrik Ymks Salatiga

1,568,144
Download lagu Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 oleh penyanyi Jabrik Ymks Salatiga gratis di telepon điện thoại yang tercepat, Lagu Indonesia Terbaru di LaguMp3Indonesia.Com, Mp3 Lagu Indonesia Terbaru 2019 . Dengarkan dan download lagu sangat cepat hanya dengan satu klik. Download musik Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 mp3 free - Musik - situs web LaguMp3Indonesia.Com, terbaru top download lagu Indonesia, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan lagu terbaru - Website LaguMp3Indonesia.Com, Download musik melihat Anda di website LaguMp3Indonesia.Com, download lagu mp3 Indonesia

Lirik lagu: Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

iki atu du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
abot dirasakne ra kuat dibecakne
rasah dipiker mbok mikir sing liyane

tresnoku sing gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending cicil motor podo podo mumete
nanging ono asile ketimbang mikir kowe

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan
Lihat Lebih