Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera Gudang lagu Mp3 Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera - | Lagu Terbaru

Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera -

4,453,344
Download lagu gratis Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera oleh penyanyi LaguMp3Indonesia.Com, Gudang Lagu Pop Terbaru kualitas tinggi, tangan cepat Dengarkan dan download lagu gratis hanya tersedia di . Download Lagu gratis Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera - Lagu Mp3 Indonesia - situs web LaguMp3Indonesia.Com, Download MP3 ke ultra-cepat mesin, download lagu mp3 Indonesia. Download Lagu gratis mp3 baru - Website LaguMp3Indonesia.Com download musik gratis kecepatan tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Via Vallen Kimcil Kepolen Dangdut Koplo NDX A.K.A OM Sera

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

[Rap]
Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo


Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

[Rap]
Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU koe ora i love you
Jaremu nek ra Ninja koe ora cinta
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

[Rap]
Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Lihat Lebih