Wegah Kelangan Jihan Audy Download lagu terbaru Wegah Kelangan - Jihan Audy | Mp3 Gratis

Wegah Kelangan - Jihan Audy

113,649
Lagu, Download musik, Download musik gratis, download lagu baru teleponkualitas tinggi, situs LaguMp3Indonesia.Com saja dengan satu kali klik, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik mp3 Wegah Kelangan oleh penyanyi Jihan Audy yang bagus - Gudang Lagu - di sini, Dengarkan dan download lagu Mp3 cepat dengan kualitas terbaik. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3Indonesia.Com dan album yang terbaru. Download lagu baru Wegah Kelangan kecepatan tinggi bebas - Mp3 Terbaru - di LaguMp3Indonesia.Com sini, download musik untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di website, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Lagu Barat Terpopuler Wegah Kelangan kualitas tinggi

Lirik lagu: Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane
Lihat Lebih